Smo KONJENIŠKI KLUB KARLO s sedežem na Meljskem hribu. Klub je bil ustanovljen leta 1996 z namenom druženja ljubiteljev konj v katerega se vključujejo mladina in starejši, ki delujejo prostovoljno za razvoj društva.

Iz leta v leto se je zanimanje povečalo tako da sedaj štejemo 150 članov. Nekaj rekreativcev, tekmovalcev in podpornih članov, ki imajo radi konje in kažejo interes za ta šport. Velik poudarek dajemo na mladino, katero želimo vpeljati v ta čudoviti šport in jih naučiti stika s konji in naravo.

Naše društvo šteje 20 konj s katerimi tekmujemo na različnih tekmah po Sloveniji in v tujini, prav tako se udeležujemo raznih prireditev, nastopov in predstav. Zraven polne oskrbe, nege in hranjenja konj imamo letno tudi velike stroške preventivne zdravstvene nege konj. Vsako leto prirejamo tekmovanja in konjeniške prireditve igre na konjih.

Postanite ponosni sponzor

V namene zgoraj omenjenih aktivnosti lahko s finančnim ali materialnim prispevkom sodelujete pri kritju osnovnih stroškov in potreb.

Prav tako imamo več variant sponzorstva/donacije, kot npr. sponzoriranje tekmovalnega konja, kateri se udeležuje na domačih in mednarodnih tekmovanjih, reklama na transporterju in na toaleti tekmovalca in konja itd.

Za več informacij sem vam na voljo na karloklub@gmailcom in na 041 580 117, veselimo se srečanja z vami.

Miha Kovačič

KONTAKTI IN REZERVACIJE TERMINOV

od ponedeljka do petka po 16.uri na spodaj omenjenih številkah ali preko maila: karloklub@gmail.com

Individualno jahanje za začetnike
Šola jahanja
Treningi v preskakovanju